Tupel on loomulik kaitsekiht, mis toimib kaitsemehhanismina patogeenide ja infektsioonide vastu. See
kaitsekiht on olemuselt happeline, mis tähendab, et tupe pH kõigub vahemikus 3.8 kuni 4.5.

Lihtsaid nõuandeid õnneliku V jaoks
Kuidas vältida infektsiooni ja parandada intiimpiirkonna mugavust
pH ja piimhape

Madal pH loob tasakaalu
heade ja halbade bakterite vahel.
Laktobakterid on peamised bakterid, mis vastutavad tervisliku tupe mikrofloora säilimise eest. Nende toodetud piimhape
toetab tupekeskkonna tervislikku happesust.
Loomulik happesus on tähtis, sest haigusi põhjustavad bakterid ei kasva hästi ega suuda kergesti paljuneda happelises
keskkonnas.
Kuidas see töötab?

Laktobakterid lõhustavad tupe limas sisalduvat glükogeeni. Siis toodetakse piimhape ja moodustub happeline keskkond. See happeline keskkond soodustab uute laktobakterite kasvu, takistab kahjulike bakterite levikut ja tõkestab infektsioone. Teie tupp hoolitseb enda eest ise, kuna selle seinad toodavad pidevalt sekretsioone, mis toimivad libestina, isepuhastavad ja säilitavad õige happesuse,
et vältida infektsioone.
Piimhape on teie intiimpiirkonna kaitsmisel elutähtis. Hoides tupe pH madalana säilitab see sealset happelist
kaitsekihti.
Just seepärast leiategi kõigist Lactacydi toodetest piimhapet ja teisi looduslikke komponente.
Tingimused inimese tupes on elu eri etappidel (menstruaaltsükkel, rasedus, menopaus) ja eri igapäevaste tegevuste puhul
erinevad. Tingimuste muutudes muutub ka bakterite loomulik tasakaal, mis võib põhjustada ebamugavust, ärritust,
ja koguni infektsioone.
Tasakaalustamatust põhjustavad tegurid.
Vaginaalpiirkonna loomulikult tasakaalustatud kaitsvat mikrofloorat võivad häirida paljud tegurid ja kui häirimine on liiga tugev, ei pruugi see mikrofloora enam kohanduda, mille tulemuseks on omakorda ebamugavus või tupeinfektsioonid. Loomulikku tasakaalu mõjutada võivate tegurite hulka kuuluvad:
Ebamugavuse kogemine või erilised hetked
Lugege lähemalt ülalmainitud teguritest tingitud ebamugavuste kohta.
Intiimsed küsimused
Mõned korduma kippuvad küsimused teie intiimpiirkonna kohta

Miks ei piisa veega pesemisest?
Paljud naised pesevad oma intiimpiirkonda ainult veega. Veel on puhastav toime, kuid see ei kaitse intiimpiirkonna loomulikku tasakaalu. Võrrelge seda ülejäänud nahaga – te ju ei puhastaks, hooldaks ega kaitseks seda vaid veega, eks?
Lactacydi kasutades aitate kaitsta oma intiimpiirkonna tasakaalu, seda ühtlasi puhastades ja värskendades.
Miks ei soovitata tavalisi seepe?
Tavalised seebid on tihti aluselised ja nende pH on kõrgem kui intiimpiirkonna loomulik pH. Seetõttu võivad tavalised seebid häirida teie intiimpiirkonna loomulikku tasakaalu, vähendada loomulikku kaitset ja teha teid haavatavamaks probleemide ja ärrituste suhtes. Seep võib kahjustada või nõrgestada ka kaitsvat biokilet.
Kõik Lactacydi tooted on seebivabad ja nende pH on kohandatud vastavaks teie intiimpiirkonnale.
Mida tähendab tupe pH tasakaal?
Terves tupes leidub nii häid kui halbu baktereid. Tavaliselt valitsevad head bakterid, mis hoiavad tupe pH vahemikus xx kuni xx (kergelt happelisena). Vahel aga toimuvad naises muutused, mis võivad põhjustada halbade bakterite osakaalu suurenemist. Kui see juhtub, siis tekib halbu baktereid liiga palju ja kaasneda võib tupeinfektsioon. Nende seas on kõige levinumad bakteriaalne vaginoos (BV) ja pärmseenpõletikud (Candida). BV puhul võib tupe pH tõusta xx-ni või kõrgemalegi. Pärmseenpõletike puhul pH ei muutu.
Lactacydi toodete koostise pH on 3.5 või 5.2. Lactacydi toodete pH-d hoiab nende põhikomponent, piimhape, kooskõlas teiste omponentidega. Selline küllaltki madal pH ei soodusta halbade
bakterite kasvu.
The healthy vagina contains both good and bad bacteria. Normally, the good bacteria predominate and they keep the vaginal pH between 3.8 to 4.5 (slightly acidic). But sometimes women go through changes that can cause the bad bacteria to overgrow. When this happens, the bad bacteria proliferate and a vaginal infection may occur. Bacterial vaginosis (BV) and yeast infections (Candida) are the most common of these. With BV, the vaginal pH can go up to 6.0, or even higher in some cases. With yeast infections the pH does not change.
Lactacyd products are formulated with a pH of 3.5 or 5.2. The pH in Lactacyd products is maintained by the main ingredient, lactic acid, in harmony with the other components of this special formulation. This fairly low pH does not encourage the growth of the bad bacteria.